ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ

CRAZY COW

WINE BAR & RESTAURANT

ΓΕΥΣΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

ΟΤΑΝ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΗΝ ΚΟΜΨΟΤΗΤΑ

Δειπνήστε στο εστιατόριο της Σκιάθου, Crazy Cow, δίπλα από την πολυτελή πισίνα του La Piscine Art Hotel και απολαύστε τη μεγαλοπρέπεια των πιάτων του. Το φιλικό προσωπικό σας υποδέχεται στο χαλαρωτικό περιβάλλον του εστιατορίου και μία εκτενής ποικιλία με περισσότερα από 200 είδη κρασιού που θα σας συνοδεύσει

Εστιατόριο

ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΠΟΥΚΙΑ

Αρμονικός συνδυασμός εξαιρετικών γεύσεων και ζεστής ατμόσφαιρας είναι αυτό που χαρακτηρίζει το Crazy Cow. Μεγάλο ατού του εστιατορίου είναι ο σύγχρονος και ευχάριστος χώρος με μοναδική θέα την πισίνα. Πιάτα και προτάσεις που αποδίδουν την ποιότητα ενός μεγάλου chef, ευφάνταστα γλυκά και μία «ψαγμένη λίστα» ποικιλίας κρασιών συνθέτουν μία τέλεια γαστρονομική εμπειρία.

Wine Bar

ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΡΑΣΙΑ

Ο Βασίλης Κουκουλάκης, ιδιοκτήτης του Crazy Cow, με σημαντικές γνώσεις και πάθος για τα κρασιά, μετά από ώριμη σκέψη και μελέτη, δημιούργησε μία μεγάλη λίστα κρασιών. Στη λίστα θα βρείτε ποιοτικά κρασιά μόνο με την καλύτερη δυνατή σχέση ποιότητας τιμής, αναλόγως με τις απαιτήσεις του κάθε πελάτη. Μεγάλη ποικιλία σε ετικέτες η λίστα περιλαμβάνει όλα τα είδη από λευκά, κόκκινα και ροζέ, αφρώδη και μη, ξηρά, γλυκά και ημίγλυκα.